Delavnice ličenja

‧ individualne ‧ skupinske ‧ seminarji ličenja ‧

Del lepotnega sveta sem že osmo leto in tako svoje znanje o tehnikah, trendih in smernicah ličenja ves čas nadgrajujem in delim naprej.

Individualna delavnica

Vabljene vse ljubiteljice ličenja, negovane kože in lepotnih ritualov. Namenjen je popolnim začetnicam kot tistim, ki želite svoje znanje nadgraditi, se naučiti novih trikov, svoj videz osvežiti in spremeniti vedno enako rutino ličenja.
Na začetku bo poudarek na predstavitvi čiščenja in nege kože glede na vaš tip in trenutno stanje kože ter uporabi primernih produktov za ustvarjanje optimalne podlage na obrazu.
Razkrila vam bom skrivnosti lepega makeup-a, svetovala o produktih in skupaj z vami po korakih ustvarila dnevni videz, primeren vašemu barvnemu tipu, individualnim obraznim potezam in delovnemu okolju. Naučiva se tudi, kako ga v nekaj potezah spremeniti v večernega, za tiste posebne priložnosti.
S seboj lahko prinesete tudi svojo kozmetično torbico, da jo pregledava. S pravimi izdelki lahko prihranite čas in denar. Vsem, ki si želijo pomoči tudi pri nakupu, lahko spremljam in svetujem pri izbiranju primernih produktov.
Vodilo vsake moje delavnice je svetovati ženski, ki si želi z oblikovanjem zunanje podobe ostati svoja, edinstvena in trendom ne sledi slepo in na vsakem koraku. Najmočnejša prednost vsakega posameznika je ravnovesje med zunanjim izgledom in našimi vrednotami, našo lepo osebnostjo. Prvi vtis igra, v tem hitrem tempu življenja, zelo pomembno vlogo, naj vas predstavlja v vaši najboljši luči.

Skupinske delavnice in seminarji ličenja

Redno organiziram tudi skupinske delavnice, ki so za kakovost izvedbe oblikovane do največ 6 oseb, po želji naročnika pa vodim tudi izobraževanje kadra (frizerski in kozmetični saloni, strokovna izobraževanja v zasebnih in javnih šolskih programih) ali seminarje ličenja, ki so lahko, glede na njihov namen, obarvani tudi tematsko ali pripravljeni kot ekskluzivni lepotni dogodek. Slednji so zelo priljubljena oblika nekoliko drugačnega druženja z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji.
Delavnice lahko pripravim v skladu z vašimi željami in potrebami in jih lahko prilagodim tako vsebinsko kot časovno. Izvedba je mogoča tudi na lokaciji podjetja ali dogodka.
Za več informacij, pripravo prilagojene ponudbe ali rezervacijo termina me prosim kontaktirajte.

Spletno mesto Maskarizma.si za nemoteno delovanje uporablja zgolj obvezne piškotke, ter piškotke za analitiko obiska spletne strani. V kolikor nadaljujete z obiskom spletne strani, se strinjate z uporabo le teh. View more
Sprejmi