Ni malo žensk, ki jim izbira podlage za ličenje predstavlja velik izziv. Še vedno je opaziti zelo veliko zgrešenih nakupov in uporabe.
Najpogostejše vprašanje, ki ga dobim je, kako izbrati odtenek, ki ni presvetel ali pretemen, še bolj pomembno pa je, kako ga določiti glede na podton kože.
V poplavi vseh informacij, po različnih kanalih, sama še vedno prisegam na posvet ena na ena. S svojim strokovnim znanjem o kozmetiki, negi kože in ličenju, te na individualni delavnici naučim na kaj moraš biti pozorna pri nakupu, skupaj določiva tvoj ton in podton kože ter kakšna tekstura in tehnika nanašanja podlage je zate primerna.

Ob vsem tem je zelo pomembno upoštevati naravno svetlobo, predel testiranja, tip in trenutno stanje tvoje kože. Ko izbereva ustreznega, je prvič potrebno preveriti kako izgleda na tvoji koži čez nekaj ur. Morebitna oksidacija lahko spremeni odtenek. Pri izboru pravega, se bova naučili, kako končni rezultat in obstojnost ni odvisen le od podlage, ampak v veliki meri od stopnje mastnosti in vlažnosti tvoje kože, kakšno kremo uporabljaš, (ne) uporaba utrjevalca ličil, pudra v prahu, kakšen videz si želiš ustvariti,… Čas bo namenjen le tebi, izkoristi priložnost da  se bo tvoja podlaga lahko v vsak dan v največji meri zlila s tvojo kožo. 🙂