Poslikava obraza in telesa

‧ otroška poslikava obrazov ‧ poslikava nosečniških trebuščkov ‧ pustna poslikava ‧ specialni efekti ‧

Priložnost za ustvarjanje po trenutnem navdihu ali glede na značaj in temo dogodka. S poslikavami okrasim obraze otrok in animatorjev s podobami živali, pravljičnih in fantazijskih bitij ter risanih in priljubljenih junakov. Za popestritev rojstnodnevnih praznovanj in pustnih rajanj, za namene tematskih dogodkov in nastopov v vrtcu ali šoli.

Poslikava nosečniškega trebuščka z izbranim motivom, pa je lep in barvit spomin na poseben čas, ko je v tvojem trebuščku rastlo malo bitje.

Za tovrstne poslikave uporabljam profesionalni set barv, z voski in na vodni osnovi, brez glutena in kemičnih konzervansov, ki so primerne za nežno in občutljivo kožo otrok in odraslih.

Specialne efekte, kot so npr. več dimenzionalne rane, ureznine, brazgotine, opekline, strelne rane, praske in videz potenja ustvarjam s posebnimi tehnikami, z uporabo gela, silikona in lateksa, umetno krvjo ter z za to namenjenimi barvami in pripomočki. Nepogrešljivo pri plesih v maskah odraslih, za noč čarovnic ali ostale tematske zabave ter za potrebe videa ali filma.

GALERIJA

Spletno mesto Maskarizma.si za nemoteno delovanje uporablja zgolj obvezne piškotke, ter piškotke za analitiko obiska spletne strani. V kolikor nadaljujete z obiskom spletne strani, se strinjate z uporabo le teh. View more
Sprejmi