Storitve za dogodke

Storitve za dogodke - MASKARIZMA EVENTS

‧ profesionalno ličenje za dogodke in poroke ‧ cvetličarske storitve in dekoracija ‧ barmanske storitve ‧

Pod enim imenom smo združili vse kar morda potrebujete pri organizaciji vašega dogodka. Ustvarjamo edinstvene cvetlične kreacije in nudimo profesionalno ličenje za različne priložnosti, pripravimo pa vam lahko tudi bar, kjer vam bo lasten barman glede na značaj dogodka in vaše želje pripravljal priljubljene mešanice pijač ali koktajle po meri. Vsak od nas je svojevrsten umetnik na svojem področju. Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in kreativnim pristopom želimo za vas in vaše goste ustvarjati nepozabne zgodbe.

Profesionalno ličenje za poroke, poslovne dogodke, zabave, gala prireditve

Vsaka nevesta si želi biti na svoj poročni dan brezhibno naličena in izgledati v svoji najlepši različici. Rezerviraj svoj termin in skupaj bova pregledali videze, ki so ti všeč. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, ti bom znala svetovati kako z izbranimi ličili in pravilno nego kože, poudariti tvojo naravno lepoto in zaokrožiti celosten videz in barvno temo vajine poroke. K vsaki pristopim s počaščenostjo in hvaležnostjo, ker je prav vsaka poroka najpomembnejša in vsaka nevesta edinstvena. Da boste lahko brez skrbi odplesale v noč, za vas izbiram le kakovostna in obstojna ličila in negovalno kozmetiko. Čudovita podoba neveste, ki bo vzela dih ženinu in vsem, ki bodo del vajine poročne pravljice, to je naše najljubše poslanstvo in cilj.
Poročno ličenje je pri mojem delu poseben izziv. Zate pa želja izgledati še posebej lepa, tako kot je poseben vajin dan. V vseh letih ustvarjanja najlepših videzov mojih nevest, strank, modelov in znanih osebnosti, sem se naučila kako s posebnimi preverjenimi tehnikami, triki, skrbno izbranimi ličili in produkti omogočiti, da bo make-up obstojen in prijazen tudi kameri. Navsezadnje bodo fotografije in video posnetki ostali v spomin za vedno. Umetnost je v tem, da si v živo najlepša podoba sebe, kljub temu da je intenzivnost ličenja prilagojena snemanju in fotoaparatu. Kontaktiraj me za izbrani termin in posebne poročne pakete ličenja. Zate draga nevesta, pripravim še posebej lepo presenečenje.

Cvetličarske storitve

Čudovit poročni šopek in poročno cvetje, so sanje marsikatere ženske. V slogu novodobne pepelke. Spretne roke naših umetnic, vsako sezono s cvetjem kreirajo od 30 do 60 nepozabnih zgodb, prilagojene vsakemu poročnemu paru posebej. Glede na zahtevnost posameznih dogodkov omejimo število porok, saj se vsaki želimo posvetiti v celoti. Z razkošnimi poročnimi šopki in edinstvenimi poročnimi dekoracijami lahko spremenimo ozračje prav vsake. Naj bo načrtovanje vesel del dogodka, pravočasna rezervacija vam bo tako prihranila marsikatero skrb. Izražanje s cvetjem je naša strast in ljubezen, delili jo bomo z vami.
Barva poročnega cvetja v brezčasni beli barvi, izraža eleganco klasičnega stila, ki ga ljubi prav vsak. Izbrano cvetje obogati vzdušje in ustvari poseben pečat vsaki poroki, zato se obrnite k nam po nasvet. Cvetličarka, z več kot 20 letnimi izkušnjami, vam bo s svojim kreativnim pristopom znala svetovati in prisluhniti vašim željam.
Umetnost je povezati oblike in cvetlični izbor dekoracij v harmonično celoto s cvetjem v nevestinem šopku, ki narekuje barvno shemo poroke. Z njim se preprosto mora ujemati prav vse.
Namizni cvetlični aranžmaji so pomemben del dekoracije, zato je naša naloga, da jih prilagodimo obliki in svetlobi prostora ter postavitvi miz. Cilj je, da se kreacije popolnoma zlijejo z ambientom in tukaj pridejo do izraza izkušnje florista. Zaupajte nam vajino zgodbo, zagotovo nam bo v inspiracijo pri ustvarjanju. .

Barmanske storitve

Ste že razmišljali kako bi popestrili poroko ali dogodek, ki ga načrtujete? Pop-up bar s ponudbo priljubljenih mešanic pijač in atraktivnih koktejlov je odlična priložnost, da svojim gostom ponudite nekaj drugačnega. Izkušeni in vaš lastni barman, bo s svojim mojstrskim delom središče dogajanja ob sprejemu in zbirno mesto za vmesno druženje, zdravico in zabavo.
Zaradi zmotne predstave, da je tovrstna storitev predraga zaradi kompleksnejše organizacije in potrebnega znanja, pogosto ostane ideja o lastnem baru le želja. Tukaj nastopimo mi. S svojimi barmanskimi izkušnjami na različnih poslovnih dogodkih, porokah, raznovrstnih zabavah in gala dogodkih, vam s poslovnimi partnerji in izbranim osebjem pomagamo pri izvedbi pogostitve, ki ste si jo zamislili. Svetujemo vam pri izbiri paketa storitev, ki bo v največji meri zajela značaj in temo vašega dogodka in ga prilagodili vašim finančnim zmožnostim.

Poroke so naš najljubši dogodek, ki se mu predamo v celoti. Kako ne bi, ko smo lahko prisotni na dogodku, ki je prežet z ljubeznijo. Do čudovitega poročnega dne, smo pomagali že lepemu številu parov, ki so nam zaupali tako pomembne vloge.
Posebej za vas izberemo izkušenega barmana in pri organizaciji bara skušamo v največji meri izpolniti vaše želje. Vsakemu paru skrbno prisluhnimo in zakaj ne bi delček svoje zgodbe vnesli tudi v posebej za vas pripravljeno mešanico pijač? Presenetili boste svoje goste in popestrili druženje. Vam pa bo za vedno ostal priljubljen recept, ki ga boste lahko okušali kadarkoli si boste želeli vrniti v vajin popoln dan!

Spremljajte nas tudi na Instagramu:

Spletno mesto Maskarizma.si za nemoteno delovanje uporablja zgolj obvezne piškotke, ter piškotke za analitiko obiska spletne strani. V kolikor nadaljujete z obiskom spletne strani, se strinjate z uporabo le teh. View more
Sprejmi